• luxe appartement
  • in de oude binnenstad
  • vlak bij het Noordzeestrand

Op zoek naar een overnachting in het centrum van Alkmaar vanaf 70 euro per nacht?


Dan bent u bij Slapen aan het Fnidsen aan het goede adres! Wij zijn geen hotel maar Slapen aan het Fnidsen biedt u wél het comfort en zelfs meer voor een prettig verblijf en overnachting in het centrum van Alkmaar. Niets is zo leuk als een overnachting in Alkmaar, de monumentale stad midden in het typische Noord- Hollandse polderlandschap, vlakbij het Noordzeestrand en het kunstenaarsdorp Bergen.

Alkmaar en het centrum is vooral bekend om zijn wekelijkse kaasmarkt maar heeft ook een gezellig stadshart met honderden winkels, waaronder bijzondere speciaalzaken, kunstgaleries en uiteraard de lekkerste kaasboeren. Aan het beroemde Waagplein, waar op vrijdagochtend de kaasmarkt plaats vindt, kunt u tijdens zonnige dagen op een van de ruime terrassen genieten van een drankje.

Voor het diner heeft u keuze uit tientallen heerlijke restaurants maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in het appartement uw eigen maaltijd te bereiden met verse producten van de markt.

Vakantiewoning Slapen aan het Fnidsen bevindt zich in d’Oude Stad, aan het autovrije Fnidsen om precies te zijn. In de negentiende eeuw was dit hét winkel-en ambachts-centrum van Alkmaar. Hier vindt u nog echt oude huizen, historische grachtenpanden en bijzondere winkeltjes.

Slapen aan het Fnidsen wenst u een prettig verblijf in Alkmaar!

Sylvia Cramer
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
06 - 21 53 59 00    020 – 449 05 17   


webdesign by :  Prisivo  &  C-Hay
 

Deze slideshow geeft een impressie van de directe omgeving van het appartement.